Resultaten voor balansbal

balansbal
balansbal.
Je hebt nu een instabiele bal, die je op je handpalm kunt leggen. Hiermee kun je staande stabiliteits oefeningen doen of een parcours lopen. Het vullen: houd de opening van de strandbal onder een klein straaltje water, knijp de opening wat in of gebruik de stompe kant van een sateprikker om het klepje binnein te openen.
Welkom De Balansbal Balansbal.nl.
VirtuFit Balanstrainer Pro Balansbal met Fitness Elastieken en Pomp Blauw Blokker.
Voor 2200: besteld, morgen in huis. Gratis bezorging vanaf 40., Gratis retourneren binnen 30 dagen. VirtuFit Balanstrainer Pro Balansbal met Fitness Elastieken en Pomp Blauw. Dit product is uitverkocht. Voeg toe aan je verlanglijstje. Nog niet gevonden wat je zoekt?
XQ Max balansbal groen Fitness artikelen.
Speelgoed en sport. XQ Max balansbal groen. XQ Max balansbal groen. Tijdelijk niet beschikbaar. Bekijk hier de winkelvoorraad. De getoonde voorraad is een indicatie. Het is tijdelijk niet mogelijk om online geplaatste bestellingen af te halen in de winkel, excuses voor het ongemak.
Pure2Improve Balans Bal.
U plaatst een review over: Pure2Improve Balans Bal. 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. The balans bal is ideaal voor het verbeteren van het trainen van de buikspieren. Het instabiele oppervlak van de bal maakt dat de oefeningen uitdagend en dynamisch zijn.
Online Balansbal Gymnic Plus PVC Ø65cm blauw kopen / bestellen.
Daardoor wordt het concentratievermogen verhoogt en stijgen de prestaties. De balansbal is gemaakt zonder gebruik van schadelijke weekmakers in het rubber, dit is gezond voor de gebruiker, maar natuurlijk ook voor het milieu. BEWEEGMEUBILAIR / ZITBAL / GYMNIC PLUS bal bureaustoel bureaubal.
Balansbal Ergo2Work.
Bij een balansbal ligt dit anders, omdat u constant in beweging bent. Voordelen van een balansbal. Doordat het lichaam steeds de houding moet corrigeren, worden de spieren getraind, maar neemt ook de statische belasting op het lichaam af. De bloedsomloop zal door het gebruik van deze balansballen verbeteren.
Active Zit Balans Oefenbal 65cm lila kopen Premed.nl.
Door een juiste houding aan te nemen worden de spieren versterkt en worden tussenwervelschijven en tussenwervelgewrichten minder belast. Bij het zitten op een balansbal kantelt het bekken naar voren, waarbij de wervelkolom een stabielere stand inneemt, doordat wervelgewrichten in elkaar sluiten.

Contacteer ons